Echipa de baschet masculin a Timișoarei, S.C.M. O.H.M.A. „MozzartBet”, a susținut încă două jocuri amicale. Mai întâi, la Szeged, în compania echipei SZTE-Szedeák, echipă care a încheiat anul competițional pe locul 8 în campionatul național de baschet al Ungariei și care în ediția 2021/2022 a F.I.B.A. Europe Cup, întrecere europeană intercluburi, a jucat în turul doi, iar cel de-al doilea amical al team-ului timișorean s-a desfășurat la Subotica, în compania echipei locale M.K.K. Spartak Office Shoes ce evoluează în liga a doua de baschet a Serbiei.
La capătul jocului din Ungaria, baschetbaliștii timișoreni au înregistrat un scor nefavorabil, 83:86, după ce, la pauză conduceau, 50:43. În sferturile unu și doi, team-ul timișorean a înregistrat două scoruri favorabile, 24-18 și 26-25, iar în sferturile trei și patru, a avut scoruri nefavorabile, 17-22 și 16-21.
În jocul din Serbia, „leii” din Banat s-au impus la limită, 75:74, la pauză fiind conduși, 33:47, după ce au bifat scor favorabil în sfertul întâi, 21-19, iar în sfertul doi, scor nefavorabil, 12-28. În sferturile trei și patru, team-ul timișorean a înregistrat un scor favorabil, 19-4 și unul de egalitate, 23-23.
Ultimele două jocuri de pregătire pentru echipa bănățeană vor avea loc în zilele de 16 și 17 septembrie, la Timișoara, când se va organiza turneul amical de baschet, Cupa Timișoara, la care vor participa, pe lângă echipa organizatoare, S.C.M. O.H.M.A. „MozzartBet” Timișoara, team-urile C.S.U. Sibiu, K.K. Vršac şi K.T.E.-Duna Aszfalt Kecskemét. Turneul se va disputa în Sala Sporturilor „Constantin Jude”.

Cornel Seracin
Foto: www.facebook.com/baschetscmtimisoara