Echipa de baschet S.C.M. O.H.M.A. „Mozzart Bet” Timișoara a reușit să-și asigure, pentru anul competițional 2022/2023, evoluțiile baschetbalistului Radoje Vujošević. În vârstă de 30 ani, sportivul s-a alăturat lotului antrenat de Dragan Petričević, Cristian Bota și Nenad „Shone” Marković.
Radoje Vujošević va juca pe postul de pivot, dar poate acoperi și poziția 4, s-a născut în mai 1989, la Nikšić, are 210 cm înălțime și a jucat în reprezentativa națională a Muntenegrului în mai multe ferestre competiționale, atât la naționala U20, cât și la seniori A și B.


„Sunt bucuros că vin la Timișoara! Muntenegrenii Filip Barović și Ivan Jelenić, care au jucat în trecut aici, mi-au spus lucruri frumoase despre echipă. Voi evolua alături de Ilija Đoković, pe care îl cunosc din ABA League și ABA League 2. Cred că Timișoara are o echipă bună în acest sezon. Trebuie să ne antrenăm bine pentru a avea prestații reușite și rezultate pozitive. Sosesc puțin cam târziu, însă cred că totul va fi bine. M-am antrenat toată vara, sunt pregătit, deși este altceva să te antrenezi singur”, a declarat Radoje Vujošević.


Baschetbalistul Radoje Vujošević, va purta numărul 17 pe echipamentul de joc în echipa bănățeană. Cea mai lungă perioadă a sa - șapte ani - a petrecut-o la K.K. Mornar Bar, prima dată în sezonul 2011-2012, apoi între 2015 și 2021, a fost de două ori legitimat și la K.K. Sutjeska, din orașul său natal (2011-2012 și 2021-2022), celelalte echipe din cariera sa, fiind K.K. Budućnost (Muntenegru) și K.K. Kumanovo (Macedonia de Nord).

Cornel Seracin