Lotul echipei de rugby C.S. S.C.M. U.S.A.M.V.B. Timișoara s-a întărit cu un nou sportiv, acesta urmând să fie prezent în echipa bănățeană la stratul părții a doua a campionatului, faza play-off. Este vorba despre Marco Fuhri (foto), care va evolua pe postul de taloner și care a semnat pentru echipa bănățeană un contract valabil până la 31 decembrie 2023.
Noul sosit în lotul timișorean s-a născut în septembrie 1998, are înălțimea de 181 cm, cântărește 112 kg și a jucat, în Africa de Sud (țara sa natală), pentru Sharks C.D. și Vodacom Blue Bulls, iar la 20 de ani a sosit în România și a evoluat pentru S.C.M. Gloria Buzău, echipă la care s-a impus repede, apoi a fost transferat la Dinamo București, în 2020, și a fost căpitan de echipă. Pentru echipa bucureșteană a jucat și în acest sezon competițional, în prima lui parte, marcând două essay-uri în partida cu Politehnica Iași (62-0), chiar în etapa de deschidere a sezonului.
Rugby-stul Marco Fuhri va avea primul prilej de a se acomoda cu noii săi coechipieri de la echipa de rugby a Timișoarei, miercuri, 3 august, când C.S. S.C.M. U.S.A.M.V.B. Timișoara va întâlni, într-un joc test, Steaua București, pe gazonul arenei „Gheorghe Rășcanu”, de la ora 10.

Cornel Seracin
Foto: www.facebook.com/marco.fuhri