Echipa da handbal masculin Politehnica Timișoara a susținut un nou meci amical, acum la București, având parteneră de întrecere echipa campioană, C.S. Dinamo. La capătul unui joc în care team-ul bănățean a făcut multă risipă de energie și s-a dovedit greu de stăvilit, echipa campioană a reușit să găsească antidotul și a bifat un scor favorabil în primul ei joc de pregătire din presezon, „Poli” Timișoara înregistrând un nou rezultat nefavorabil în „amicale”, 26-34 (la pauză, 12-18).
Dinamo, care va reprezenta România în E.H.F. Champions League, a condus în cele mai multe momente ale jocului, însă repriza secundă a fost una echilibrată, iar la capătul acestei ultime jumătăți de oră, scorul a fost destul de strâns, Dinamo conducând, 16-14, iar la scorul general, bucureștenii aveau o diferență de opt goluri în fața lui „Poli”.
Pentru „Poli”, nu au jucat în acest meci amical, Marius Sadoveac, care a fost menajat, el fiind introdus pe parchetul de joc doar pentru a executa două aruncări de la 7 metri, și Santiago Mosquera, interul stâng care urmează să evolueze în echipa alb-violet, neprimind încă viza pentru a ajunge în România.
La capătul acestui „amical”, antrenorul principal al echipei bănățene, Horvath Attila, a spus că echipa este în creștere și că se va lucra în continuare pentru ca jocul să fie mai bun la finalul acestei luni când va începe noua ediție a Ligii „Zimbrilor”. De asemenea, „principalul” echipei timișorene s-a declarat bucuros pentru handbaliștii care au sosit în această vară la „Poli”, pentru că ei au adus „un plus grupului”.
Echipa de handbal „Poli” Timișoara va continua pregătirile cu un mini-turneu în Ungaria, aici urmând să dispute două partide amicale, vineri, 5 august și sâmbătă, 6 august, în compania echipei din prima divizie de handbal a Ungariei, K.K.F.T. Veszprém.

Cornel Seracin
Foto: www.facebook.com/csdinamohandbal