După ce a anunțat că șase baschetbaliști din lotul cu care echipa de baschet masculin a Timișoarei a încheiat anul competițional se vor regăsi și în viitoarea ediție a întrecerilor interne în culorile alb-violet, clubul bănățean anunță și primul transfer din această vară în rândul „leilor” din Banat. Este vorba despre baschetbalistul Antonio Năsturescu, care va evolua pentru C.S. S.C.M. O.H.M.A. Timișoara, în trecutul an competițional aflându-se în rândul jucătorilor echipei Dinamo București.
Antonio Năsturescu s-a născut în iunie 1999, măsoară 1,89 metri, evoluează pe pozițiile 1 (conducător de joc) și 2 (jucătorul specializat pe aruncare), și-a început junioratul la A.C.S. „Dan Dacian” București, a mai trecut pe la Steaua București, C.S.U. Știința București, iar la nivel de seniori a evoluat în Liga Națională și Cupa României pentru Dinamo București și S.C.M. U. Craiova.
În perioada junioratului, Năsturescu a fost convocat la naționalele U16 și U18 ale României, cu care a jucat la Euro Championship B, a Doua Divizie a Campionatului European.

Cornel Seracin
Foto: www.facebook.com/toni.tony