F.C. Ripensia Timișoara și C.S. Comloșu Mare s-au întâlnit, sâmbătă, 22 ianuarie, într-un meci amical, la Timișoara, pe terenul sintetic din complexul sportiv „Adrian Stoicov”. La capătul celor 90 de minute ale jocului de pregătire, cele două partenere aflate pe teren au bifat un scor egal, 2-2. Echipa din comuna timișeană a deschis scorul, prin Darian Bârză, pe contraatac, iar la pauză a intrat în avantaj. În repriza secundă, „Ripi” a restabilit scorul egal, 1-1, prin golul marcat de Roberto Stoica, după care, Tudor Călin a înscris pentru echipa timișoreană, aducând-o în avantaj, 2-1. Cu aproximativ 15 minute înainte de finalul jocului, Zoran Radu a consfințit scorul final, 2-2.
Din echipa timișoreană au fost mai multe absențe, antrenorul principal Florin Fabian lipsind din cauza unor probleme de sănătate.
În această perioadă, cu echipa Ripensia se pregătește fundașul stânga Marco Mircea (junior, de la Politehnica Timișoara), însă el a fost menajat în acest meci amical. Cei doi fotbaliști care au sosit de curând la Ripensia, Nebojša Ivančević și Ianis Mihart au debutat în tricoul galben-roșu.
Următorul meci amical pentru echipa timișoreană va avea loc sâmbătă, 29 ianuarie, în deplasare, în compania echipei de ligă a treia, C.S.M Deva (locul 2, Seria VII, Liga 3).

Cornel Seracin