Echipa de handbal masculin, S.C.M. Politehnica Timișoara, a susținut primul meci din 2022, pe parchetul din Sala Sporturilor „Constantin Jude”, în compania uneia dintre protagonistele ligii secunde, C.S.M. Oradea.
De-a lungul celor 60 de minute ale meciului, echipa în alb-violet a utilizat toți handbaliștii pe parchetul de joc din sala timișoreană, cele două echipe aflate în pregătire marcând un total de 71 goluri.
Echipa gazdă a fost condusă de pe margine de analistul video Alexandru Nae, deoarece „principalul” Attila Horvath se află la Budapesta, la cursul „Master Coach”, organizat cu ocazia Campionatului European de seniori, iar „secundul” Sorin Sărăndan este bolnav.
La finalul primei reprize, scorul a fost favorabil lui „Poli”, 20-18, iar la final, diferența de scor a fost mult mai consistentă în favoarea echipei bănățene, 41-30, „Poli” impunându-se astfel în primul joc amical din 2022.
Pentru echipa timișoreană va mai urma un meci de verificare, miercuri, 19 ianuarie, tot la Sala Sporturilor „Constantin Jude”, parteneră de pregătire urmând să-i fie C.S.M. Reșița.

Cornel Seracin
Foto: https://www.facebook.com/scmpolitehnica