După plecarea atacanților Nemanja Soković și Mihai Ion, clubul de fotbal Ripensia Timișoara avea să anunțe încă două plecări. Fotbaliștii Cristian Pădurariu și Răzvan Rotea au reziliat, de comun acord, angajamentele cu echipa timișoreană, reprezentanții clubului Ripensia transmițându-le mulțumiri „pentru perioada petrecută la «Ripi»” și „să aibă parte de succes în continuare în carieră”.
Cristian Pădurariu, născut la Timișoara, în martie 1997, a venit la Ripensia în urmă cu un an și are un total de 13 partide jucate în Liga 2 și una în Cupa României. A evoluat pe poziția de mijlocaș ofensiv.
Răzvan Rotea, născut în ianuarie 2003, la Petroșani, a fost legitimat la „Ripi” în iulie 2021, a jucat pe postul de mijlocaș și a bifat două meciuri în campionat, respectiv unul în Cupa României. Fotbalistul a ajuns la Ripensia, împrumutat de la juniorii sub 19 ani ai echipei U.T. Arad, iar în urma rezilierii contractului cu echipa în galben-roșu a revenit la echipa arădeană.
În decembrie 2021, Ripensia a încheiat colaborarea cu preparatorul fizic Bogdan Ungureanu. Bogdan Ungureanu a avut o bună conlucrare cu antrenorii Alexandru Pelici, Cosmin Petruescu și Florin Fabian, de la sosirea sa la „Ripi”, în vara lui 2019, iar recent a decis să accepte o ofertă venită din lumea handbalului.
Clubul timișorean i-a transmis mulțumiri pentru activitatea depusă la Ripensia și „mult succes în noua etapă din cariera sa sportivă!”.

Cornel Seracin
Foto: www.ripensiatimisoara.ro