Clubul de fotbal de Liga 2, F.C. Ripensia Timișoara a reziliat, de comun acord, angajamentele cu atacanții Nemanja Soković și Mihai Ion.
Nemanja Soković a venit la Ripensia în vara anului 2020. În prima stagiune petrecută în tricoul galben-roșu, atacantul a jucat 26 de meciuri oficiale și a marcat șase goluri. Unul dintre a fost reușit în Cupa României, contra echipei A.F.C. Astra. În ediția 2021/2022 a ligii secunde, N. Soković a evoluat în șapte dispute de campionat și a înscris un gol.
Mihai Ion a semnat pentru „Ripi” în vara lui 2021 și a jucat pentru echipa bănățeană de șapte ori în Liga 2 și de trei ori în Cupa României, marcând o dată în competiția K.O.
„Ripensia le mulțumește celor doi pentru munca depusă și le urează mult succes în următoarea etapă profesională!”, a transmis clubul timișorean pe site-ul său oficial, www.ripensiatimisoara.ro.
Ripensia Timișoara a încheiat prima parte a ligii secunde de fotbal pe locul 13 în clasamentul competiției, având, după șaisprezece etape, cinci victorii, șase rezultate de egalitate și cinci înfrângeri, golaveraj negativ, 17-18 și 21 puncte. Acum, Ripensia este în vacanță, prima reunire a echipei, în anul 2022, urmând să aibă loc, luni, 10 ianuarie.

Cornel Seracin