Baschetbalistul Revaz Rogava a jucat pentru echipa timișoreană în patru partide, două de campionat și două de Cupă, fiind transferat la C.S. S.C.M. Timișoara în vara acestui an, după ce în trecutul an competițional a jucat pentru C.S.M. Târgu Jiu. În cele două meciuri de campionat, baschetbalistul a avut medii de două puncte și o recuperare, fiind prezent pe teren (în medie) 7 minute și 29 de secunde pe meci, iar în Cupă, cu medii de patru puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive pe meci.
De comun acord, clubul bănățean și fundașul Revaz Rogava au ajuns la un acord privitor la încetarea colaborării. Cu acest prilej, clubul timișorean i-a transmis baschetbalistului mulțumiri și „succes în continuare”.
După această plecare, la scurt timp, echipa timișoreană a reușit un nou transfer. Un fost dublu campion al României, pe când juca la Asesoft Ploiești, în 2012 și 2013, Aleksandar Vlahovič (foto), este noul point guard al echipei bănățene. Baschetbalistul a mai jucat 11 partide pentru C.S.M. Oradea, în sezonul 2014/2015, când bihorenii l-au transferat de la echipa bulgară Cerno More.
Aleksandar Vlahovič ocupă postul de fundaș, iar pe timpul junioratului a evoluat pentru Partizan Belgrad și a făcut parte din naționala U16 a Serbiei și Muntenegrului, contribuind din plin (10 puncte marcate pe meci) la cucerirea medaliei de bronz a Campionatului European din 2006.
În afara echipelor din România și Bulgaria, A. Vlahovič a evoluat pentru team-uri din Ungaria, Slovacia (unde a fost campion național cu Inter Bratislava, în 2017), Macedonia, Bosnia-Herțegovina și Serbia. În trecutul an competițional, a bifat 15 partide pentru EuroNickel Kavadarci (Macedonia de Nord, Superligă) și pentru Borac Nektar Banja-Luka (Bosnia și Herțegovina, Liga I).
La sosirea noului baschetbalist, clubul bănățean l-a întâmpinat cu, „Bun venit la Timișoara, Aleksandar Vlahovič!”
Sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 18, C.S. S.C.M. O.H.M.A. Timișoara va evolua pe propriul parchet, Sala Sporturilor „Constantin Jude”, într-un meci ce contează pentru etapa a IV-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, împotriva echipei C.S. Municipal Focșani.

Cornel Seracin