Becicherecu Mic va fi pentru a doua oară gazda unui concurs automobilistic şi de karting, contând şi ca etapa a IV-a în Campionatul de Automobilism&Drift&Karting Timiş 2021, denumit „Cupa Timişului – Becicherecu Mic 2021”, în data de 15 august, ora 10, în organizarea Asociaţiei AUTO CLUB RALLY TIMIŞ, cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Becicherecu Mic.
Concursul se anunţă deosebit de atractiv, fiind de genul circuit viteză, cu un parcurs total de 2,5 kilometri, în centrul civic al localităţii.
Traseul de drift în mod cert va face deliciul iubitorilor acestui sport, iar micuţii copilaşi vor face furori la secţiunea de eco-karting.
Nu sunt uitaţi nici micuţii spectatori din Becicherecu Mic, care la finalul concursului sunt invitaţi la un promo de eco-karting agrement gratuit, cu premii.
La eveniment se pot înscrie toţi amatorii pasionaţi de automobil, condiţiile fiind foarte facile, şi pot participa şi automobile neînmatriculate, cu maximum trei piloţi pe o maşină, copilot opţional.
Astfel, Becicherecu Mic îşi definitivează poziţia în cercul select al localităţilor organizatoare de concursuri automobilistice. (A.B.)