Pugilistul timișorean Flavius Biea este pregătit pentru meciul pe care îl va susţine vineri seară, 30 iulie, în main eventul galei profesioniste „Boxing Fighting Championship”. Evenimentul se va desfăşura cu începere de la ora 20, la sala „Constantin Jude” din Timișoara şi va fi transmis de Pro X.

În ultima perioadă, sportivul s-a pregătit alături de englezul Asinia Byfield. Cei doi au susţinut o serie de sparring-uri în cadrul sălii „Biea Boxing Gym”, unde deţinătorul centurii intercontinentale IBA a efectuat majoritatea antrenamentelor pentru evenimentul ce va fi organizat la sala „Constantin Jude”.

A fost o pregătire foarte bună, Asinia este un adevărat profesionist, m-a ajutat foarte mult. El va veni şi la gală. Mai am de dat jos trei kilograme dintr-un total de 11 kilograme, iar acum mă concentrez să fac antrenamente uşoare, dar să transpir foarte mult pentru a intra în categorie, a declarat Flavius Biea.

În deschiderea galei va fi un singur meci, în care va putea fi urmărit timişoreanul Răzvan Lăpăduţ. Primul gong al acestui meci va fi la ora 19.30.

Meciurile din gala propriu-zisă sunt următoarele:

  • Emil Pop (Târgu Mureş, România) - Rafael Castilla (Chinandega, Nicaragua);
  • Mihai Desrobitu (Râmnicu Vâlcea, România) - Emil Neikov (Sofia, Bulgaria);
  • Ionuţ Iancu (Craiova, România) - Ion Puiu (Grimăncăuţi, Republica Moldova);
  • Amansio Paraschiv (Ploieşti, România) - Ionuţ Trandafir (Ploieşti, România);
  • Lucian Lazăr (Timişoara, România) - Andrei Crivăţ (Ploieşti, România);
  • Bogdan Stoica (Bucureşti, România) - Juan Manuel Nunez (Barquisimeto, Venezuela);
  • Flavius Biea (Timişoara, România) - Ivan Alvarez (Ciudad Obregon, Mexic).

Biletele de intrare pot fi achiziţionate de pe site-ul entertix.ro şi de la recepţia sălilor Biea Boxing Gym şi NextFit Dumbrăviţa. (I.N.)