Echipa de handbal juniori I a S.C.M. Politehnica Timișoara începe jocurile oficiale din 2021. Tinerii handbaliști antrenați de Attila Horvath vor susține în zilele de 5, 6 și 7 februarie, la Timișoara, trei meciuri din cadrul grupei geografice F, urmând să aibă adversari de întrecere L.P.S. Banatul Timișoara (5 februarie, ora 19:40), C.S.Ș Hunedoara (6 februarie, ora 10) și C.S.M. Reșița (7 februarie, ora 12:40).
Toate aceste jocuri se vor desfășura în Sala Polivalentă „Constantin Jude”, acest turneu fiind primul mare eveniment de handbal organizat în sala timișoreană din martie anul trecut.
Acest turneu este unul în care cele patru echipe ce compun grupa F susțin meciurile tur, în primul week-end din luna martie urmând să susțină un alt turneu în care vor disputa jocurile retur. Primele trei echipe din Grupa Geografică F se vor califica la Turneul Valoare. În acest Turneu Valoare se vor forma grupe de câte șase echipe, iar în urma jocurilor, câteva din echipele participante vor obține calificarea la turneul final.
Din rândul echipei S.C.M. Politehnica Timișoara, Juniori 1, Antonio Bordeianu, Ianus Dumitrescu și Robert Cîtu au fost convocați de Federația Română de Handbal pentru pregătirea centralizată a lotului național de juniori. De asemenea, convocați pentru această pregătire centralizată a lotului național de juniori au mai fost și handbaliștii care evoluează la echipa de seniori a S.C.M. Politehnica, pivotul Călin Dedu și portarul Claudiu Pál.

Cornel Seracin