După ce, miercuri, 16 decembrie, echipa de handbal masculin a Timișoarei, S.C.M. Politehnica, a disputat un nou meci de campionat, în cadrul turneului de la Sfântu Gheorghe, evoluând împotriva echipei C.S.M. Făgăraș, în fața căreia a cedat, la limită, 24-25, după ce la pauză a condus, 13-10, acum, forțată de împrejurări, se vede pusă în fața încheierii evoluțiilor din acest an în Liga Națională de Handbal.
Deși ar mai fi avut de disputat două jocuri din turul acestei ediții de campionat, programate pentru 22 și 23 decembrie, tot într-un turneu la Sfântu Gheorghe, din cauza faptului că, în urma testărilor făcute înaintea plecării spre județul Covasna, s-au înregistrat, în cadrul lotului, două cazuri pozitive, Direcția de Sănătate Publică Timiș nu a dat aviz, în această dimineață, echipei S.C.M. Politehnica Timișoara pentru a efectua deplasarea la Sfântu Gheorghe.


„Având în vedere faptul că în data de 19.12.2020 la testele efectuate pentru determinarea infecției cu Sars-Cov 2, doi dintre jucătorii echipei de handbal S.C.M. Politehnica Timișoara au fost depistați pozitivi și în 18.12 și 19.12 au fost organizate antrenamente cu întregul lot, deplasarea echipei pentru meciurile din 22-23.12.2020 nu poate fi efectuată în condiții de siguranță”, se arată în informarea D.S.P.-ului.


Echipa timișoreană ar fi urmat să întâlnească liderul la zi în clasamentul întrecerii, C.S. Dinamo București și echipa clasată pe locul 12, C.S. Universitatea din Suceava, astfel urmând să încheie, conform programării inițiale, turul competiției.

Cornel Seracin
Foto: www.facebook.com/scmpolitehnica