Anul 2020 este cel de-al unsprezecelea an în care forțele în alb-violet, unite, aduc bucurie comunității ce se află în nevoi. Așadar, tradiționala Acțiune de Crăciun, organizată de suporterii lui Poli și de Politehnica Timișoara, merge mai departe și în acest an, chiar dacă situația delicată creată de criza sanitară îngreunează această acțiune.


„Nu putem lăsa să treacă un decembrie fără a încerca să facem bine în comunitatea noastră, atât cât ne putem permite în această situație complicată. Am realizat lucruri minunate până acum, iar în cei 11 ani Acțiunea de Crăciun a însemnat 83 de sate vizitate, 650 de familii și peste 1500 copii care au primit cadouri din partea noastră”, au transmis organizatorii acestei Acțiuni, potrivit site-ului oficial al echipei de fotbal Poli Timișoara, www.sspolitehnica.ro.


Pentru Acțiunea de Crăciun, organizatorii fac apel la toți cei care pot ajuta ca aceasta să fie o reușită în folosul celor aflați în nevoi și îndeamnă ca, până în data de 20 decembrie 2020, să depună în contul Acțiunii (Cont bancar: RO76 RZBR 0000 0600 1231 2108, Raiffeisen Bank, Agentia Banat, reprezentant legal, Sebastian Lucian Novović, președinte „Druckeria”) o sumă de bani sau să doneze articole în stare bună, curate și funcționale la Shop-ul Politehnicii, situat pe strada Sfânta Rozalia, în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 14 și 18.
Pentru reușita acestei Acțiuni, organizatorii pot încheia contracte de donație/sponsorizare/publicitate cu societăți comerciale care doresc să sprijine această Acțiune organizată în acest an și îndeamnă ca, pentru toate donațiile în cont să se menționeze la descriere „Actiune Craciun”.
Pentru mai multe detalii se pot afla informații la numărul de telefon 0723951775 (Adrian) sau la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Cornel Seracin
Foto: www.sspolitehnica.ro