Echipa de baschet masculin a Timișoarei, C.S. S.C.M., va luat startul în ediția 2020-2021 a Ligii Naționale de Baschet Masculin, la Oradea, acolo unde a fost programat să aibă loc primul turneu al acestei ediții de campionat. Mai întâi, „leii” din Banat jocă pe parchetul din Arena „Antonio Alexe”, împotriva echipei C.S. Municipal Galați, joi, 10 decembrie, de la ora 15, meciul urmând să fie transmis în direct la DigiSport 4.
Vineri, 11 decembrie, de la ora 16, C.S. S.C.M. Timișoara va disputa cel de-al doilea ei joc la acest prim turneu al ediției 2020-2021 din Liga Națională de Baschet, împotriva echipei C.S. Municipal Târgu Jiu. În fine, ultimul lor joc la turneul orădean, „leii” din Banat îl vor susține duminică, 13 decembrie, de la ora 19, împotriva echipei C.S.M. C.S. Universitatea Oradea.
Conform protocolului medical actual, „leii” din Banat vor intra în bula epidemiologică de la Oradea, miercuri, 9 decembrie, în aceeași zi fiind programată ședința tehnică cu delegații echipelor participante.
Referitor la starea de sănătate a echipei bănățene, pentru participarea la acest turneu, printr-un comunicat public, reprezentanții secției de baschet S.C.M. Timișoara, anunță că, „la prima testare pentru depistarea virusului SARS-COV-2 efectuată în vederea participării la primul turneu al Ligii Naționale de baschet masculin s-au înregistrat doar rezultate negative”.

Cornel Seracin
Foto: www.facebook.com/baschetscmtimisoara