Baschetbalistul Sherwood Brown va continua să evolueze în maiou alb-violet și în viitoarea ediție a întrecerilor interne, aflându-se astfel la cea de-a treia stagiune în echipa de baschet masculin a Timișoarei.


„Sunt foarte fericit să-mi continui cariera la Timișoara. Fiind la al treilea sezon aici este clar că m-am atașat foarte mult de oraș și de echipă. Suporterii sunt minunați și întotdeauna îi întâmpină cu căldură pe jucători. Sunt foarte curios să văd cum va fi campionatul din România în noul său format. Sper să genereze meciuri atractive între echipe. Una peste alta, sunt pregătit pentru un sezon reușit”, a declarat Sherwood Brown după prelungirea contractului cu echipa bănățeană.


Odată cu prelungirea contractului lui Sherwood Brown, C.S. S.C.M. Timișoara a încheiat aducerea jucătorilor de altă cetățenie decât cea română în componența sa, pentru viitoarea ediție a competițiilor interne, lotul fiind format în proporție foarte mare. „Cel mai important aspect baschetbalistic pe care îl are Brown, în afară de valoarea sa incontestabilă, constă în faptul că este foarte competitiv, motivația sa la ora meciului atinge de fiecare dată cote maxime”, a spus Dragan Petričević, antrenor principal al echipei timișorene și managerul secției de baschet S.C.M. Timișoara.


Sherwood Brown a împlinit 29 ani, are înălțimea, 1,93 m, iar la echipa bănățeană a sosit în vara anului 2018 de la Al Ittihad. Brown este absolvent, din anul 2013, al Universității Florida Gulf Coast și a mai jucat baschet pentru echipele Maine Red Claws (G-League), Fuerza Guinda de Nogales (Mexic) și Byblos Club (Liban).


Din anul competițional viitor, baschetbalistul timișorean Norbert Kelemen va evolua în maiou alb-violet, revenind la Timișoara după ce a jucat aici pentru B.C. Timișoara 2 și B.C. Timba, iar stagiunea trecută, în Ungaria, la echipa Hódmezővásárhelyi Kosársuli.
Norbert Kelemen, jucător care acoperă pozițiile 1 (conducător de joc) și 2 (cel mai bun aruncător), are 21 ani, o înălțime de 1,92 m și a declarat următoarele după ce a semnat contractul cu echipa bănățeană pentru ediția 2020/2021: „Abia aștept să joc din nou pentru Timișoara! Sunt pregătit să muncesc și voi da totul pentru această experiență. Pandemia ne-a stricat tuturor planurile, dar în același timp mă motivează mai tare să muncesc. Îmi doresc să fim și mai buni în sezonul următor”.

Cornel Seracin
Foto: arhiva ziarultimisoara.ro