La conferința de presă de după meci, antrenorul interimar al echipei timișorene, Antonio Foale, a vorbit despre situația echipei de după decizia lui Mugur Gușatu și a oferit asigurări că Poli Timișoara a trecut peste această situație: „Au fost două zile normale. La fotbal, se poate-ntâmpla orice, să plece antrenorul... . S-a continuat lucrul. Băieții au trecut peste problemă”.


„Sunt mulțumit de prestația jucătorilor, atitudinea pe care-au avut-o, de dorința pe care au arătat-o. Chiar îi felicit pe băieți că au vrut și au arătat că pot să câștige. Din punctul meu de vedere, pot să pun acest joc printre cele mai bune. Oricum, repriza a doua a fost foarte bună.
Am început puțin mai greu, după aceea am revenit, am intrat în normal și, chiar s-au autodepășit băieții. Asta mi-a și plăcut, că s-a văzut dorința de autodepășire, de victorie...”, a declarat „interimarul” echipei timișorene la conferința de presă de după meciul cu Dunărea Călărași.


Referindu-se la jocul din etapa trecută, de la Arad, cu mai vechea rivală, A.F.C. U.T. Arad, pierdut de echipa în alb-violet, 0-1, dar și la componenții lotului timișorean, distinsul om de sport din Banat, antrenorul interimar al echipei Poli Timișoara, Antonio Foale, a declarat: „Meciul de la U.T.A. a fost un accident, pentru că echipa a început să joace, să joace bine, să fie mai ofensivă, s-avem ocazii. Acolo,pot să zic c-a fost un accident. Sunt băieți de caracter. Bag mâna-n foc pentru lucrul ăsta, pentru că-i cunosc foarte bine, sunt profesioniști. Nu-i așa ușor fotbalul, nu-i așa ușor!”


Întrebat despre evoluția goalkeeper-ului echipei timișorene, Mario Contra, în meciul cu Dunărea Călărași, antrenorul echipei timișorene a răspuns: „Evoluția de astăzi a portarului Mario Contra, o apreciez ca fiind bună. A avut intervenții bune. Dacă face mai departe un joc bun, va rămâne titular, pentru că oricare jucător ar fi în această situație, e normal să continuăm cu el. Nu poți să-l scoți din mână, dacă e pe val”.

Cornel Seracin