Prim-divizionara ACS Poli Timișoara a acumulat, în primele două etape ale returului, patru puncte în clasament, după victoria norocoasă de la Mediaș și egalul, la fel de norocos, obținut acasă, cu Săgeata Năvodari.
Rezultatele, să spunem, nu par rele, la prima vedere, însă ele au fost obținute pe fondul unui noroc chior, având în vedere că echipa nu a jucat nimic. Mai mult, în ambele jocuri, alb-negrii au avut jucător în plus, dar acest lucru nu s-a văzut pe teren.
Despre meciul cu Săgeata Năvodari putem spune doar că a stârnit furia conducerii clubului și a primarului Nicolae Robu, care s-a „răstit” pe o rețea de socializare la cei implicați în fenomen. ACS Poli a fost condusă de oaspeți, care au deschis scorul, și a egalat prin Șeroni, la capătul unei faze fixe. A fost un egal care, se pare, l-a pus pe Aurel Șunda în fața unui ultimatum... Etapa viitoare, de la Botoșani, în compania unei formații care și ea se luptă pentru evitarea retrogradării, deși a avut un start de campionat excelent, poate fi hotărâtor pentru soarta antrenorului timișorean, care nu a reușit, de când a preluat banca tehnică, să imprime echipei o idee de joc cât de cât apropiată de pretențiile unei echipe de primă ligă.
A. BORBELY