Clubul de fotbal ACS Poli Timișoara a emis un comunicat de presă în care face referiri la ultimele informații apărute în mass media cu privire la situația de la club. Pe lângă lămuririle privitoare la scandalul dintre conducătorii echipei și jucătorul Jose Furtado, se mai fac precizări și la situația staff-ului tehnic, în special cu privire la situația antrenorului principal, Aurel Șunda.
Redăm în continuare cele patru puncte din comunicatul postat pe pagina oficială a prim-divizionarei timișorene:
„1. Aurel Șunda este antrenor principal al echipei ACS Poli. Nimeni din conducerea clubului nostru nu i-a impus vreun ultimatum antrenorului nostru. Domnul Șunda beneficiază în continuare de sprijinul conducerii clubului.
2. Ionuț Stelescu este antrenor secund, fiind responsabil cu pregătirea fizică. Toate acțiunile membrilor staff-ului tehnic sunt realizate cu aprobarea și coordonarea antrenorului principal.
3. Situația disciplinară a jucătorului Jose Furtado va fi discutată în următoarea ședință a Consiliului Director al clubului nostru.
4. Considerăm că orice problemă legată de vreun jucător sau de staff-ul tehnic trebuie rezolvată în cadru intern. Niciun reprezentant al ACS Poli nu va intra în vreo polemică provocată în presă de pretinse «surse» sau de persoane din afara clubului”.

Anton BORBELY