ACS Floreta Timișoara își consolidează poziția de lider în scrimă pentru copii, obținând un număr impresionant de 10 medalii la Campionatul Național de Scrimă pentru copii, la categoriile U9, U11 și U13. Performanțele remarcabile ale micilor sportivi includ 2 medalii de aur, 3 medalii de argint și 5 medalii de bronz, ceea ce îi desemnează, încă o dată, clubul cu cele mai multe medalii câștigate la acest prestigios eveniment.

Acesta este al șaselea an consecutiv în care ACS Floreta Timișoara se află în fruntea clasamentului național la categoriile de copii, reușind să obținem cele mai multe medalii la campionatele naționale de scrimă pentru copii. Anul trecut, clubul a fost recunoscut în top 3 cluburi de scrimă din țară, alături de Steaua și Dinamo, pentru numărul impresionant de medalii câștigate.

„Ne bucurăm să menținem un nivel ridicat de performanță mai bine de jumătate de deceniu", a declarat președintele clubului, Iulian Teacă, antrenor al lotului româniei de floreta feminin, juniori și cadeți.

„Aceasta este provocarea noastră constantă - să rămânem la vârf și să continuăm să formăm sportivi de elită încă din copilărie", a spus Teofil Marc Moisuc, antrenor al clubului ACS Floreta Timișoara.

Tinerii sportivi care au contribuit la succesul clubului acum 5-6 ani au ajuns, în prezent, să obțină medalii la campionatele de seniori și să înregistreze rezultate remarcabile la competițiile europene. Această evoluție a talentului reprezintă un testament al dedicării și pasiunii care definește ACS Floreta Timișoara.

„Felicitări tuturor micilor sportivi, antrenorilor și susținătorilor pentru efortul și devotamentul depus! Ne așteaptă noi provocări și suntem pregătiți să continuăm pe drumul succesului”, mai spun reprezentanții clubului.