La competiția internaţională cea mai importantă pentru lumea fitnessului din Europa de Est, și anume Campionatul Balcanic 2024, organizat de Federația Română de Culturism și Fitness, la care au participat doar campionii naționali din zece țări, a concurat și polițistul de frontieră timișoreană Adrian Lungu.

În urma competiției, are ca rezultate oficiale două titluri de campion balcanic, trei titluri de vicecampion balcanic și un titlu de campion balcanic absolut (câștigător tuturor categoriilor) la culturism masters.

„Rezultatele obținute au fost peste așteptările noastre, în total am obținut șase medalii: trei de aur și trei de argint”, a declarat polițistul de frontieră Adrian Lungu.

Astfel, sportivul polițist este dublu campion balcanic la master, triplu vicecampion balcanic la seniori și campion balcanic absolut la categoriile culturism și classic physique.

„A fost cea mai grea pregătire din 18 ani de când concurez și cu siguranță singur nu aș fi reușit să duc până la capăt pregătirea fără susținerea continuă a soției mele”, a mai spus campionul.