Atmosferă cum de multă vreme nu s-a mai văzut la un meci de fotbal disputat în Timișoara în această după-amiază pe stadionul Știința. Echipa de fotbal feminin a Politehnicii, alături de câteva mii de suporteri, a sperat că poate pune capăt hegemoniei Universității Olimpia Cluj Napoca în elita campionatului de fotbal feminin.

Cu un punct avans înaintea disputării ultimei etape și cu avantajul terenului propriu, Poli părea favorită, mai ales având în spate un public entuziast și vulcanic. Însă experiența formației clujene și jocul slab al timișorencelor în prima parte au tranșat soarta partidei și destinația titlului național.

U Cluj, care a avut și ea suporteri la Timișoara, a tranșat partida în prima repriză, când a punctat de două ori.

După pauză clujencele au mai puntat odată, pentru 3-0. Teodora Meluță, căpitanul alb-violetelor, a ratat un penalty, pentru ca la faza ce a urmat Poli să reducă din diferență printr-un gol ciudat, la care portărița oaspetelor a gafat copilărește.

Așadar, titlul național merge din nou la Cluj Napoca, iar visul timișorencelor s-a spulberat în acest ultim joc din actualul sezon. Poate la anul...