Nicolae Robu și Dănuț Groza se înțeleg de minune. Fostul președinte al PNL Timiș și actualul secretar general al aceleiași formațiuni au acum o relație foarte bună, deși tensiunile dintre cei doi erau binecunoscute în trecut. Între timp, ceva s-a întâmplat și iată că Robu și Groza se înțeleg perfect, cum nimeni n-ar mai fi crezut. Motivul a fost explicat chiar de Dănuț Groza, în cadrul unei conferințe de presă: „Ne înțelegem foarte bine, pentru că nu ne-am mai văzut!”.

Ironia primarului din Sânnicolau Mare la adresa lui Nicolae Robu a fost evidentă, însă Alin Nica, președintele PNL Timiș, nu a fost atât de categoric la adresa fostului primar al Timișoarei. Întrebat dacă Robu ar putea fi candidatul filialei la Primăria Timișoara, actualul președinte al PNL Timiș a spus că „este o variantă”. Nica și-a argumentat răspunsul prin scorul bun pe care fostul primar îl are în sondaje, ceea ce denotă o susținere a timișorenilor față de Robu, în momentul de față. Mai sunt însă etape de parcurs, cum spunea liderul PNL Timiș, cea mai importantă fiind competiția internă pentru desemnarea candidatului.

Un alt moment savuros din conferința de presă l-a avut ca protagonist tot pe Dănuț Groza. Întrebat dacă mai are contestatari în cadrul filialei, Groza a răspuns fără ezitare: „Categoric, da!”, după care a explicat că astfel de dispute sunt firești în cadrul unui partid viu, în care nu toată lumea trebuie să aibă păreri identice. Chiar în acel moment, deputatul Marilen Pirtea, care stătea lângă Groza, a primit un apel telefonic și a trebuit să se ridice...