Primarul și viceprimarul unei comune periurbane din Timiș nu mai fac echipă. După ce între cei doi părea să existe o chimie perfectă, totul s-a dat pest cap și s-a rupt lanțul de iubire. Am avut o discuție foarte serioasă cu domnia sa și i-am spus: da, mergem la bere dacă vrei, dar politică și administrație eu nu mai fac cu tine”, a declarat la o televiziune locală Nicu Viorel, primarul comunei Săcălaz, cu referire la viceprimarul Dumitru Boboi. Edilul a completat că a fost solicitat de câțiva consilieri locali pentru a-i sprijini în demersul lor de a-l schimba pe viceprimar, însă a declinat imvitația: „Eu am fost înainte în instanță pentru a-l susține pe viceprimar, așa că nu voi face nici un demers acum pentru a-l da jos. Dacă ei vor reuși, nu pot să mă opun. Dacă nu vor reuși, nu am nimic împotrivă să rămână viceprimar”.

Primarul a mai făcut o mărturisire de senzație, reunoscând că, inițial, el și viceprimarul s-au prefăcut că sunt certați, deși erau nedezlipiți unul de altul, însă doar la derută: „A fost o strategie la înecput, dar, după aceea, a devenit chiar realitate. Am crezut că e altfel politica și oamenii de care m-am înconjurat, dar, din păcate, tentația în administrație e foarte mare”.

Primarul Nicu Viorel a câștigat alegerile candidând din partea PMP, însă recent conducerea PSD Timiș a anunțat oficial că l-a convins să treacă în rândul social-democraților. Înțelegerea nu poate fi parafată în scris, întrucât edilul și-ar pierde funcția. În ceea ce-l privește pe viceprimar, acesta a devenit celebru în campania electorală din urmă cu doi ani, când fiind întrebat ce studii are, a cerut un răgaz de 30 de minute pentru a se documenta.