Partidul Oltenilor de la Timișoara se va înființa în curând și își dorește să câștige primăria. „E rândul oltenilor. Fii oltean, votează oltean, pentru viitorul orașului tău Timișoara”, este sloganul fondatorului acestei formațiuni politice care vrea să rupă tot în Timișoara.

„Partidul Oltenilor se va înființa pentru a scoate și mai mult în evidență numărul mare de olteni stabiliți de-a lungul timpului în Banat. Și nu vorbesc aici doar de cei veniți în ultima perioadă de timp, ci de generații întregi de olteni care au venit cu familiile sau care și-au întemeiat familii în Banat. Aceștia au adus un aport substanțial zonei de vest prin oamenii de calitate care s-au integrat în toate domeniile de activitate și au contribuit la dezvoltarea zonei. Se știe depre noi că suntem muncitori și ambițioși și asta a contribuit la integrarea noastră. Dacă Banatul este fruncea, noi, oltenii, suntem creierul. Partidul Oltenilor se va înființa nu doar pentru oltenii din Banat, ci și pentru cei ce au venit din alte regiuni. Trebuie să conviețuim împreună, fie că ne place sau nu, fie că suntem bănățeni, olteni, ardeleni sau moldoveni, cu toții suntem români. Iubirea aproapelui și dragostea pentu regiunea în care trăim ne fac să putem izbândi împreună și să clădim un oraș mai frumos, pe care să îl lăsăm moștenire copiilor noștri. Vrem o Timișoară mai sigură, mai curată, mai dezvoltată”, spune Sorin Laurențiu Badea, cel care se proclamă fondatorul partidului.

El vrea să își asume și o candidatură pentru funcția de primar al Timișoarei: „M-am oprit din a candida pentru funcția de primar al Timișoarei acum doi ani, pentru că mi-am luat angajamentul prin funcția de asistent de radiologie la Spitalul Militar, unde am activat încă din prima zi a pandemiei Am fost mereu lângă patul pacienților, am suferit alături de ei, am trecut prin toate stările posibile. A fost o experiență pe care nu o voi uita niciodată”.