În perioada 5-10 noiembrie, a fost realizat un sondaj de opinie la nivelul municipiului Timișoara și al județului Timiș. Cercetarea sociologică a fost efectuată de o firmă din București, pe bază de chestionar standardizat, telefonic și a cuprins mai multe județe, fiind realizată exclusiv pentru Partidul Național Liberal.

Datele sunt extrem de interesante și arată tendințele de urcare sau coborâre, pentru cercetarea sociologică acestea fiind mai importante decât cifrele în sine. Din acest punct de vedere, se remarcă o scădere dramatică a lui Dominic Fritz, dar și un început de recul al lui Nicolae Robu, care, chiar dacă are un scor mare, este în coborâre față de sondajele precedente.

Astfel, la întrebarea „Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru primar, cu cine ați vota?”, răspunsurile sunt următoarele: Nicolae Robu-40%, Dominic Fritz-21%; Altul-21%, Sorin Grindeanu-18%.

În ceea ce privește președinția Consiliului Județean, opțiunile sunt umătoarele: Alin Nica-52%; Alfred Simonis-20%; Cristian Moș-18%; Altul-10%.
În privința votului pentru Consiliul Local Timișoara, PNL ar obține 30% (față de 26% în februarie), PSD-22% (față de 23%), USR-20% (față de 19%), iar AUR- 8% (față de 18%).
Referitor la direcția în care merg lucrurile în municipiul Timișoara, 66% spun că aceasta este greșită. În schimb, în ceea ce privește județul Timiș, 57% spun că direcția este bună.