Începând de astăzi, în Biroul Politic Județean PNL Timiș au fost cooptați doi membri noi. Este vorba despre avocatul Paul Ciucur, și viceprimarul cu atribuții de primar al comunei Giroc, Dan Vîrtosu.
Paul Ciucur (foto) este membru al PNL Timișoara, coordonează Comisia de Justiție a PNL Timiș, cadru didactic asociat la Facultatea de Drept din Timișoara. Este specializat pe dreptul sportului, inclusiv antidoping, drept administrativ fiscal și politici publice, fiind avocatul mai multor federații sportive și sindicate naționale, membru în comisii de arbitraj naționale și internaționale.
Alin Nica, președintele PNL Timiș: “Paul Ciucur conduce una dintre cele mai active comisii ale partidului, cea de Justiție. A venit cu propuneri semnificative la legile justiției. Aceste inițiative au fost apreciate și vor fi luate în considerare ulterior pe alte inițiative parlamentare”.
Dan Virtosu conduce, deocamdată interimar, a treia localitate ca mărime din județ, Giroc. De profesie medic veterinar, Dan Vîrtosu administrează o primărie foarte grea, dar importantă pentru conducerea PNL Timiș.
Alin Nica: “La Giroc trebuie să confirmăm statutul politic pe care îl avem. Sunt probleme din trecut care se răsfrâng la administrația de acum. Este cu atât mai meritoriu faptul că Dan Vîrtosu conduce această comună, până vor fi alegeri parțiale, singur, nu are un ajutor, ca viceprimar. Pentru PNL Timiș, Girocul este foarte important, un obiectiv strategic și țintă pentru 2024”.