Vineri, 16 octombrie 2020, a avut loc o primă întâlnire între reprezentanții P.N.L. Timiș și cei ai U.S.R.-P.L.U.S. Timiș pentru deschiderea negocierilor cu obiectivul de a coagula majorități stabile și puternice pentru Consiliul Local Timișoara și Consiliul Județean Timiș și a stabili o bună cooperare în localitățile din județ.


„Considerăm că există premisele unui parteneriat pentru Timișoara și Timiș, pentru următorii 4 ani, care să aibă în centru voința cetățenilor exprimată în 27 septembrie pentru reguli noi în administrație și politică: transparență, meritocrație, competență, colaborare pentru proiectele mari ale orașului și județului”, au transmis, într-o declarație de presă comună, reprezentanții celor două formațiuni politice din Timiș.


Discuțiile s-au purtat în jurul unor principii și proiecte mari pentru Timișoara și județ și s-a hotărât că, începând de luni, reprezentanții celor două partide se vor întâlni în echipe de lucru mai mici, pe diferite domenii de interes pentru administrația locală, astfel încât, joi, 22 octombrie să aibă loc o nouă negociere, politică, pentru un program comun de guvernare locală.

Cornel S.