Titu Bojin revine în prim-planul scenei politice tocmai când nimeni nu s-ar fi așteptat. Fostul președinte al Consiliul Județean Timiș vrea să dea de data aceasta lovitura cu PUSL, partid pe care Bojin l-a adăugat la impresionanta sa colecție de formațiuni frecventate (PCR, PSD, UNPR, ALDE și acum PUSL).

Spre disperarea contracandidaților săi, Bojin, ajuns la 71 de ani, recurge acum la o strategie emoțională, menită să deruteze mașinăriile de partid consacrate. El mizează pe empatia multor primari din județ, pe care pur și simplu i-a rupt în două atunci când li s-a adresat cu o rugăminte „de suflet”.

Ce oare le spune fostul președinte al CJT de îi lasă pe toți fără cuvinte? Rugămintea lui Bojin este fabuloasă și oferă încă un plus de farmec acestei campanii electorale nebune: „Măi, primare, dă-mi și mie vreo doi-trei oameni, ca să fie bine pentru toți”.

Primarii și-au dat seama repede despre ce e vorba și ce vrea să facă Bojin cu acei doi-trei oameni. De fapt, are nevoie de organizații în comune și cum nu mai are pe nimeni, apelează la mărinimia primarilor, care deși sunt din alte partide, trebuie să-i găsească și lui Bojin ceva, ca să fie bine pentru toți.

Unii i-au promis că-l ajută, alții i-au dat cu „pas”, iar alții se gândesc să-i dea „ce-o mai rămâne”, adică nu cea mai bună calitate de resurse umane. Cert este că pe toți „i-a rupt” Bojin cu rugămintea sa.