Comitetul Politic al Uniunii Salvați România (USR) a votat ieri formarea Alianței Dreapta Unită, în colaborare cu Partidul Mișcarea Populară (PMP) și Forța Dreptei.

Această alianță reprezintă un proiect de modernizare a României, cu un angajament ferm pentru principiile de corectitudine, dreptate socială și pentru a garanta destinul european al României. Este alternativa la partidele-sistem PNL și PSD și la extremismul AUR.

Comitetul Politic a aprobat și lista comună a Alianței Dreapta Unită pentru alegerile europarlamentare.

Alianța Dreapta Unită se bazează pe o viziune comună: construirea unei Românii în care fiecare cetățean să se simtă apreciat și respectat. Ne dorim o țară în care munca este răsplătită corect, unde regulile sunt aplicate egal pentru toți, și unde statul este un servitor al poporului, nu al unui grup restrâns de privilegiați.

Prin această alianță, USR, PMP și Forța Dreptei își unesc forțele pentru a aduce o schimbare reală în politicile naționale și locale. Ne angajăm să luptăm împotriva corupției și privilegiilor, să promovăm meritocrația și să asigurăm o guvernare transparentă și eficientă.

Alianța Dreapta Unită este mai mult decât o simplă colaborare politică, este o mișcare pentru a ne asigura că viitorul României este conectat la valorile și resursele Europei.

Ne propunem o Românie în care fiecare cetățean are posibilitatea să-și atingă potențialul și să contribuie la dezvoltarea țării. Alianța Dreapta Unită este alegerea pentru o Românie modernă și europeană.