Președintele PNL Nicolae Ciucă s-a aflat zilele trecute la Timișoara pentru a discuta cu liderii organizației județene a PNL Timiș despre pregătirea alegerilor de anul viitor.

 

„Am avut o ședință de lucru la filiala Timiș și am discutat situația politică a organizației și am creat cadrul prin care să discutăm cât se poate de deschis, democratic și să spunem lucrurilor pe nume. În final, am concluzionat cu toții că actuala conducere își exercită prerogativele și își asumă un plan de măsuri, astfel încât toate problemele care au fost ridicate de către primarii Partidului Național Liberal să poată fi soluționate, atât pe componenta de lucru politic, cât și pe partea administrativă pentru că s-a discutat consistent și pe ceea ce înseamnă modul în care se derulează implementarea proiectelor pe care fiecare dintre edili le au, atât pe fonduri europene, cât și pe fonduri de la bugetul de stat. Luăm cu noi la București o serie de detalii pe care nu le știam și va trebui să le discutăm la nivelul miniștrilor, să vedem în Guvern cum reducem toată această birocrație de care se plâng toți primarii, întârzierea obținerii avizelor și uneori chiar anularea unor proiecte”, a declarat, la Timișoara, liderul liberal Nicolae Ciucă.

 

„Discuțiile cu domnul președinte Nicolae Ciucă au fost foarte bune și s-au dovedit extrem de utile pentru bunul mers al filialei. S-au rezolvat și câteva probleme care creau o serie de tensiuni și am stabilit împreună cu primarii că ne vom mobiliza pentru a ne organiza cât mai bine pentru alegerile de anul viitor. Ne așteaptă un an electoral foarte greu și nu vom putea obține rezultate bune decât dacă vom da dovadă de unitate. Avem nevoie, de asemenea, de o mobilizare cât mai bună pentru a ne face cunoscute ideile și programele pentru dezvoltarea și modernizarea comunităților noastre”, a spus președintele PNL Timiș, Alin Nica.

 

„M-am bucurat să văd că suntem uniți și hotărâți să construim ceva durabil și sănătos. Suntem o echipă redutabilă și acest lucru se vede din teama și disperarea cu care acționează contracandidații noștri care par dispuși să renunțe la ultimele resurse de morală și civilizație numai pentru a mai câștiga câteva voturi. Avem vești proaste pentru ei. PNL vine cu o echipă de oameni competenți care au ce oferi comunității care le acordă încrederea și toate atacurile unor golani politici nu fac decât să ne întărească și să convingă electoratul să vină spre noi”, a mai spus Nica.