După perioada vacanței de vară, la PNL Timiș s-au reluat obișnuitele întâlniri cu primarii. Liderii județeni ai PNL Timiș se întâlnesc periodic cu primarii liberali din județ pentru a discuta despre problemele cu care se confruntă edilii, dar și pentru a pregăti proiecte comune care pot contribui la dezvoltarea comunităților locale. Cea mai recentă întâlnire s-a desfășurat zilele trecute la Bencecu de Sus, iar prezența primarilor PNL a fost aproape de 100%. Cei 45 de aleși locali prezenți la discuțiile cu președintele Alin Nica și cu secretarul general Dănuț Groza au discutat despre problemele din administrațiile pe care le conduc, dar au fost abordate și teme politice pentru pregătirea alegerilor de anul viitor.

 

„M-am bucurat să văd că după vacanța de vară primarii noștri au venit cu un suflu nou mai pregătiți ca oricând pentru rundele de alegeri care ne așteaptă anul viitor. Sunt optimist în privința rezultatelor pe care le vom obține pentru că avem o echipă puternică de primari care sunt hotărâți să continue munca pe care au început-o pentru dezvoltarea comunităților care au atât de multă încredere în ei. Sunt oameni serioși și hotărâți care știu să facă diferența între un partid cu principii și valori sănătoase și promisiunile deșarte pe care le fac câțiva aventurieri politici care au ajuns în funcții importante fără să fi trecut printr-un vot uninominal”, a spus secretarul general al PNL Timiș, Dănuț Groza.

 

„Am văzut că în ultima perioadă frustrările unor politicieni sunt promovate ca adevăruri absolute. Oameni care au ieșit pe ușa din dos a politicii sau unii care se pregătesc să dispară din politică anul viitor mor de grija noastră anunțând că pleacă primarii din PNL. Am vești proaste pentru acești domni frustrați. Primarii despre care vorbesc sunt în PNL, vorbesc foarte des cu ei și avem o relație excelentă”, spune președintele PNL Timiș, Alin Nica. „La ultima întâlnire pe care am avut-o cu primarii au venit 45 din cei 49 de aleși locali pe care îi avem în județ. Am discutat cu ei despre problemele din administrație, dar și despre presiunile la care supuși pentru a semna adeziuni la alte partide, unele dintre acestea fiind la limita șantajului. Noi, la PNL, nu avem astfel de preocupări. La noi principiile și valorile liberale sunt mai importante decât promisiunile efemere făcute de oameni mici. Sigur vom avea și noi oameni care vor pleca din partid, așa cum am avut și până acum. Nu ținem pe nimeni cu forța sau cu dosare de șantaj. Este alegerea fiecăruia și noi îi respectăm în egală măsură și pe cei care aleg alte căi. Ceea ce știu sigur este că numărul celor pleacă este incomparabil mai mic față de cel al oamenilor valoroși care vin spre noi, fapt care mă face să fiu optimist pentru perioada următoare. PNL este un partid viu, un partid în care dreptul la opinie este respectat și democrația și libertatea individuală stau la loc de cinste”, a mai spus Alin Nica.