Deputatul de Timiș Ciprian Titi Stoica reușea să dezguste, cu trei luni în urmă, o țară întreagă, după ce a fost scoasă în spațiul public înregistrarea în care îi înjura ca la ușa cortului pe mai mulți colegi parlamentari. Deputatul AUR i-a sunat în miezul nopții și i-a înjurat cum i-a venit la gură, folosind cuvinte care nu pot fi reproduse.

Pus în fața faptelor care nu puteau fi contestate, George Simion, președintele  AUR, a anunțat la vremea respectivă  că îl va exclude pe deputatul timișean din partid.

„Omul ăsta are o problemă cu alcoolul, e un păcat. Ştiam de problema lui, a recidivat. Mulţi români suferă de această patimă. Nu face cinste nici partidului nostru, nici Parlamentului României, cum nici cei de la PSD şi PNL nu fac cinste Parlamentului României. Da, o să-l excludem din rândurile noastre pe domnul deputat Ciprian Titi Stoica. Trebuie să fim intransigenţi, dacă vrem să curăţăm Parlamentul acela şi noi alegem de fiecare dată să dăm un exemplu”, declara George Simion cu trei luni în urmă.

Este și mai scandalos faptul că așa cum înjură deputatul, la fel minte președintele. Ciprian Titi Stoica nu numai că nu a fost dat afară din partid, dar e pe cai mari și chiar i s-a inaugurat astăzi 2 septembrie un cabinet parlamentar în comuna  Giroc.

Acesta este ”exemplul” de care vorbea George Simion: în loc să-l dea afară, l-a promovat, cadorisindu-l și cu un cabinet parlamentar.

În ce cheie să mai citească, atunci, cetățenii declarațiile lui George Simion? Mai are el credibilitate după o asemenea minciună pe față? Care e mai bun, Titi Stoica la înjurături sau George Simon la minciuni?

Astea sunt întrebările la care electoratul are de reflectat.