Un consilier local a decis să se mute cu cortul în fața primăriei. Decizia sa este pe deplin justificată, el dorind astfel să ajungă la timp la ședințele consiliului local. Majoritatea acestora sunt în regim ”de îndată”, fiind anunțate chiar și cu câteva minute înainte de începere.

Vorbim de Primăria Săcălaz, unde consilierilor le este aproape imosibil să ajungă la ora transmisă de către primar, care este comunicată cu doar câteva minute înainte.

În așteptarea unui ședințe "de îndată", consilierul Cătălin Pînzariu a transmis următorul mesaj, prin care își justifică decizia:

”Dacă tot au fost peste 100 de ședințe "de îndată" am hotărât să mă "mut" în fața primăriei”.

Este foarte posibil ca exemplul său să fie preluat și de alți consilieri, care vor realiza că doar astfel pot ajunge la timp la ședințele consiliului local. Ar fi un beneficiu uriaș și pentru comunitate, pentru că un camping amplasat în fața primăriei ar consituit o adevarată atracție turistică, iar Săcalazul ar putea deturna mulți dintre turiștii veniți pentru programul Timișoara, Capitală Europeană a Culturii. Hai că se poate!