Criza sanitară nu este o stavilă pentru clubul de anticipație al Casei de Cultură a municipiului Timișoara, „Helion” S.F. Club, pentru a susține un nou distractiv program de Revelion S.F, după care, așa cum a fost și-n celelalte ediții, helioniștii vor fi cu un pas înainte, adică, în anul 2022. Sigur, helioniștii și invitații lor nu vor reuși să fie toți la aceeași masă, fizic, dar, mediul on-line îi va ajuta să se afle împreună, cu toții, vineri, 29 ianuarie, cu începere de la ora 18:30.
Revelionul S.F. este afectat de criza sanitară de pe mapamond, din cauza restricțiilor de circulație programul urmând să se încheie la ora 22:45, odată cu această oră helioniștii fiind deja trecuți în anul 2022.
Așadar, cea de-a XXXVI-a ediție a Revelionului S.F., în organizarea „Helion”, va cuprinde Plugușorul Helionist, concursul „Cine știe răspunde”, „Mica galerie cu portrete”, recitaluri muzicale, licitații, de lichidități, de cărți și reviste, Sorcova etc. Ora H, cea de trecere în Noul An sefist, este 22:11, iar odată cu această oră: Jos masca și... COVID-ul!.
Revelionul S.F. este unicat la nivel mondial, iar în ediția din acest an fluxul de antren și voie bună al celor aflați în fața computerelor, neapărat cu ceva lichidități alături și chiar... solidități, va fi dirijat de Președintele Onorific al „Helion” S.F. Club, profesorul Cornel Secu și de artistul vizual Radu Clețiu.

Cornel Seracin
Foto: afișul evenimentului, realizat de Radu Clețiu