A patra ediție a Revolution Festival va avea loc în perioada 31 mai – 2 iunie 2018, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara. Organizatorii au pregătit zece scene, program de zi, spectacole nocturne, after party-uri, loc de camping, zone de joacă, mâncare bună și dans cât cuprinde.

Echipa Revolution a finalizat line-up-ul festivalului, artiști care vor evolua în cele zece locații ale evenimentului.

Gogol Bordello, senzația gipsy-punk-rock preferată a Madonnei, vine direct din Manhattan. Spiritul Africii va fi adus de Kuenta i Tambu, iar cei mai buni neo-zeelandezi vor fi prezenți la Timișoara prin binecunoscuții Graham Candy.

Exponent al muzicii independente, Dub FX, se va alătura lui Gogol Bordello pe scena principală.

Unul dintre cei mai populari DJ ai momentului, Wilkinson (DJ set), își va aduce hitul său, „Afterglw”, pe scena principală a Revolution festival. Un cvintet de hituri nu ar fi complet fără cei mai buni autori de acest gen din Rusia, Filatov & Karas, creatori ai unor melodii și remixuri precum „Don’t Be So Shy”, „Time Won’t Wait for Us”, „Tell It to My Heart” și „Wide Awake”, care însumează peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube.

The Qemists (DJ set), la care se alătură duoul francez Iphaze și steaua ascendentă Phytius, precum și Zardonic, producător venezuelean de calibru, vor aduce o perspectivă cu totul nouă asupra muzicii.

Pentru iubitorii de muzică electronică, Electric Apex va avea plăcerea de a-i găzdui pe unul dintre DJ-ii giganți ai techno-ului românesc, Raresh, iar Barac și Gescu revin la Revolution. Pe lângă line-up-ul autohton, Ion Ludwig îi va încânta pe spectatori cu setul său live. Electric Apex îi va găzdui și pe oamenii locului, Robert Apetrei și VLF.

Revolution festival prezintă și 1000 Mods, o formație de psychedelic / heavy rock din Grecia.

Festivalul este susținut exclusiv de Consiliul Local Timișoara și Consiliul Județean Timiș. (A.B.)