Distracție, muzică bună, meniu savuros şi băuturi alese! Toate acestea vin împreună cu cea mai frumoasă noapte dintre ani. Localurile din Timișoara au început pregătirile pentru Revelion şi vin cu oferte tentante pentru toate gusturile. În topul ofertelor din orașul de pe Bega se află și Restaurantul Senator (Lugojului nr. 7), care vine în întâmpinarea invitaților cu o super-petrecere, unde gazdele şi-au propus să-i răsfeţe pe invitați cu bucate alese şi muzică live de cea mai bună calitate.

Interpreți iubiți ai muzicii populare - Carmen Popovici, Nicu Novac, Nicoleta Novac și Marius Lupulesc - vor fi alături de dumneavoastră în noaptea de Revelion!

Meniul a fost ales cu atenție, de la aperitive și gustări la felurile principale, tort și open-bar, pentru ca dumneavoastră să vă simțiți excelent.
Împreună cu prietenii, cu familia, cu cei dragi, veți putea simți din nou bucuria de a fi oaspete de seamă! Atmosfera deosebită a sălilor noastre pregătite pentru cel mai impresionant eveniment, meniurile delicioase și îmbietoare pentru toate gusturile, distracția și amuzamentul sunt pe primul loc.

Muzică, artificii, tombolă - ca de obicei la Senator, invitații au parte de surprize pregătite special pentru această seară. Meniul costă 325 de lei/persoană, iar informații și rezervări  se pot obține la telefon 0256225463 sau pe pagina de internet a restaurantului: www.restaurant-senator.ro