Doi tineri au fost opriți, azi-noapte, de polițiștii de la rutieră, iar în urma controalelor efectuate a rezultat că unul era drogat, iar un altul avea asupra lui substanțe psihoactive. Ambii au fost prinși pe strada Piața Aurel Vlaicu din Timișoara, la interval de câteva ore.

Astfel, în jurul orei 00:40, polițiștii Serviciului Rutier au oprit un autoturism condus de către un tânăr, în vârstă de 23 de ani.

În urma efectuării controlului corporal au fost găsite asupra tânărului fragmente vegetale susceptibile de a produce efecte psihoactive.

Întreaga cantitate a fost ridicată și sigilată, fiind înaintată către Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara pentru continuarea cercetărilor.

Aproximativ două ore mai târziu, în jurul orei 2:30, polițiștii Serviciului Rutier au oprit un autoturism condus de către un tânăr în vârstă de 20 de ani.

În urma testării cu aparatul din dotare a tânărului au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

În urma efectuării controlului corporal au fost găsite asupra tânărului substanțe vegetale susceptibile de a produce efecte psihoactive.

Acestea au a fost ridicate și sigilate, fiind înaintate către Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara pentru continuarea cercetărilor.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.