Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Săcălaz au oprit pentru control, zilele trecute, un bărbat în vârstă de 31 de ani ce conducea un autoturism pe DC 214, în localitatea Beregsău Mic, din județul Timiș.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul Drugtest a rezultat faptul că aceasta se afla sub influența substanțelor psihoactive, respectiv metamfetamină și cocaină.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au depistat în interiorul autoturismului o pungă transparentă din plastic, în care se aflau substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Bunurile depistate au fost ridicate și sigilate, fiind înaintate către BCCO Timișoara, în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii Orașului Jimbolia au oprit pentru control pe DN 59A un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul DrugTest a rezultat faptul că aceasta se afla sub influența substanțelor psihoactive, respectiv amfetamină.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Și polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Lugoj au oprit pentru control pe strada Caransebeșului, din Lugoj, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul alcooltest, a rezultat faptul că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.