În această seară, de la ora 20, la Faber va concerta formaţia Implant pentru Refuz. În deschidere va evolua formaţia Imund.


„După o lungă perioadă de aşteptare, Implant Pentru Refuz revine pe scena timişoreană cu un concert de senzaţie, împreună cu prieteni şi invitaţi surpriză. Evenimentul va avea loc în curtea FABER, alături de Implant urcând pe scenă Imund, cea mai nouă formaţie de pe Bega”, anunţă organizatorii.


Preţul unui bilet este de 50 lei, tichetele putând fi cumpărate la intrare. Copiii cu vârsta până în 10 ani au acces gratuit - cu însoţitor posesor de bilet. Copiii cu vârsta peste 10 ani şi până în 16 ani au nevoie de bilet la preţ întreg şi de însoţitor.
De asemenea, Implant pentru Refuz se implică în campania umanitară „Împreună pentru Anda”, iniţiată pentru sprijinirea Andei Takacs, soţia muzicianului Ovidiu Takacs „Bulbuc“, fost membru al trupei.

„Ne bucurăm să anunţăm că începând de astăzi, merch-ul IPR va fi disponibil şi pe Pinoteca. Începem această colaborare prin lansarea modelului «În ochii tăi». Acest model face parte din campania «Împreună pentru Anda», întregul nostru profit obţinut din vânzarea acestuia contribuind la strângerea de fonduri pentru costurile de tratament ale Andei. De asemenea, orice comandă plasată până în data de 8 mai va beneficia de transport gratuit, introducând codul IPRMERCH în câmpul «adaugă cupon»”, au anunţat membrii IPR.


Anda Takacs, soţia muzicianului Ovidiu Takacs „Bulbuc“ (ex - IPR şi actualmente Imund) a fost diagnosticată cu cancer la sân în luna martie a anului 2019, iar acum boala a revenit, fiind nevoie de o internare într-un spital din Turcia. (A.B.)