Ca de obicei, în ultima vineri a lunii ianuarie, Asociația „Helion” organizează Revelionul S.F.. Vineri, 28 ianuarie, cu începere de la ora 19, evenimentul își va începe desfășurarea, din nou restrâns, la fel ca ediția trecută, din cauza virusului chinezesc, în format mixt, fizic, în doua locații, și on-line în șase locații din Timișoara și din țară.
Programul Revelionului S.F. cuprinde, „Plugușorul «Helion»-ist”, lansat la ora 19:32, concursul „Cine știe știință, câștigă cărți!”, supervizat de Cristian Koncz, miniexpoziția de artă vizuală, având-o autoare pe Laura Ceica, pastile S.F. la gură de șemineu, licitația de lichidități din mica pivniță „Helion”, condusă de Cornel Secu, licitația de cărți, reviste și obiecte fantastice, prezentată de Ionuț Manea, „Sorcova «Helion»-istă”.
În această ediție, „Ora H” este 22:09 (ora imaginară când se va intra în „noul” an S.F.-ist, noul an fiind 2023, că doară este club de anticipație „Helion”-ul).
„Decorațiunile” pentru salonul principal al Revelionului S.F. îi aparțin lui Radu Clețiu, iar aranjamentul muzical lui Adrian Bancu.
Cornel Secu și Ionuț Manea sunt maeștrii de ceremonii ai acestei ediții de „Revelion S.F.”.

Cornel Seracin