Holul central al Bibliotecii Universității Politehnica Timișoara (UPT) găzduiește cea de-a V-a ediție a expoziției „Sit With Me”, realizată de studenții anului VI al Facultății de Arhitectură și Urbanism din cadrul UPT, ca proiecte aferente materiei „Amenajări interioare”.

În cadrul proiectului de arhitectură de interior, studenții, coordonați de cadrele didactice Cristina Povian și Camil Milincu, și-au propus realizarea unui obiect de stat de mici dimensiuni, ergonomic și menit să asigure confortul necesar lecturii într-o bibliotecă sau acasă.

„Studenții au fost provocați să-și dea frâu liber imaginației și să creeze scaune care să se încadreze în tematica ediției din acest an - <<Sit With Me în a Library>>, fie că este biblioteca de acasă sau de la universitate. Forma, culorile și materialele au fost lăsate la latitudinea studenților, astfel încât a rezultat o mare diversitate de modele, din lemn, metal, carton, polistiren, plexiglas, sfori, plastic, țevi și chiar licheni”, spun reprezentanții universității timișorene.

Expoziția va putea fi vizitată până în 31 ianuarie 2022. (C.B.)