Teatrul Basca invită timișorenii la „Fluturii sunt liberi”, spectacol de teatru accesibilizat pentru persoane în scaun cu rotile, sau cu diverse dizabilități. 

Reprezentația va avea loc sâmbătă, 10 iulie, la Teatrul Basca, str. Ion Mihalache nr. 2, Piața Traian, de la ora 19. 

Spectacolul, de Leonard Gershe, în regia Anei Maria Ursu, surprinde o etapă importantă din viața unui tânăr nevăzător, Don Baker, care încearcă să se desprindă de sub aripa ocrotitoare a mamei sale și să trăiască independent, să se îndrăgostească, la fel ca orice alt tânăr de vârsta lui. Povestea tânărului nevăzător este presărată cu momente muzicale, jucăușe, intense, iar finalul neașteptat lasă loc de o continuare pe gustul oricărui spectator.

Din distribuție fac parte Simion Caragia, Jasmina Mitrici, Alina Ilea și Ioan Codrea. 

Scenografia: Lia Pfeiffer și Dan Ungureanu. 

Vârstă recomandată: 16+.

„Fluturii sunt liberi” este primul spectacol de teatru din Timișoara accesibilizat pentru persoane cu diverse dizabilități (de auz, de văz), fiind îmbogățit în acest sens cu descriere narativă și interpretare mimico-gestuală.

Numărul de locuri este limitat. Cei care doresc să vizioneze spectacolul pot să își rezerve un loc prin completarea formularuluil https://forms.gle/5hDNvcEBjV1d6F698 sau la numărul de telefon 0721854016.

Spectacolul se va desfășura cu respectarea măsurilor pentru prevenirea contaminării cu SARS COV-2. 

 

Camelia B.