Teatrul Naţional Timişoara găzduieşte, în zilele de 18 şi 20 iunie, spectacolul „Freak Show”, un one-man show cu Florin Piersic jr. Reprezentaţiile vor avea loc la Sala 2 a Teatrului, de la ora 19.
Realizat după un material scris de Florin Piersic jr, în regia şi interpretarea sa, „Freak Show” este un one-man-show unic în România, un spectacol dinamic, gândit astfel încât să ţină publicul cu sufletul la gură, timp de două ore. Cei prezenţi vor avea ocazia să urmărească evoluţia cameleonică a unui singur actor care se transformă continuu în alt personaj, într-o succesiune halucinantă. Miliardar de carton, muncitor pe şantier, bancher, pensionar, producător de film sau profesor – acestea sunt doar câteva dintre cele 13 personaje pe care Florin Piersic jr le aduce în lumina reflectoarelor.
Biletele costă între 30 şi 80 de lei şi pot fi cumpărate online sau de la agenţiile Teatrului din str. Mărăşeşti nr. 2, de marţi până duminică, între orele 11-19, şi de la Sala 2 din Parcul Civic, deschisă în zilele în care sunt programate spectacole, cu două ore înaintea reprezentaţiei.
Teatrul Naţional Timişoara prezintă sâmbătă, de la ora 19, în Sala Mare a Teatrului, spectacolul „M-am hotărât să devin prost”, după Martin Page.
Spectacolul, în lectura Antonellei Cornici, descrie, într-o suită de poveşti grave, cu haz, eforturile pe care trebuie să le facă un tânăr mult prea deştept pentru a „învăţa” empatia.
Distribuţia: Andrei Chifu, Victoria Rusu, Victor Manovici, Mălina Manovici/Alina Ilea şi Alina Chelba/Amalia Huţan. Biletele costă între 30 şi 80 de lei şi pot fi cumpărate online sau de la agenţiile Teatrului din str. Mărăşeşti nr. 2, de marţi până duminică, între orele 11-19, şi de la Sala 2 din Parcul Civic, deschisă în zilele în care sunt programate spectacole, cu două ore înaintea reprezentaţiei. (A.B.)