Stagiunea de vară a Teatrului pentru Copii şi Tineret „Merlin” din Timişoara se va desfăşura anul acesta în parteneriat cu Muzeul Satului Bănăţean.
Astfel, timp de şase săptămâni, din 20 iunie până în 25 iulie 2021, spectacolele teatrului vor avea loc în fiecare duminică, de la ora 18, la Muzeul Satului Bănăţean.
Pentru început, artiştii de la „Merlin” propun îndrăgitul spectacol „Ursul păcălit de vulpe”, cu mare succes la micuţii spectatori, care se va juca în data de 20 iunie, de la ora 18.
În data de 27 iunie, de la aceeaşi oră, este rândul „Scufiţei Roşii” să se prezinte, în spectacolul „Noua poveste a Scufiţei Roşii”, o reţetă sigură pentru amuzamentul tuturor.
Duminică, 20 iunie, de la ora 11, la sediul Teatrului „Merlin”, se va juca, în premieră cu public, spectacolul „Ţara Rutabaga. Hoinăreală în zig-zag”. Spectacolul a avut premiera online în data de 10 aprilie.
În data de 27 iunie cei mici se vor întâlni cu „Frumoasa Adormită”, spectacol care se va juca de la ora 11, tot la sediul teatrului, şi care va încheia seria spectacolelor dedicate lunii iunie. (A.B.)