Muzeul Național de Artă Timișoara a desemnat câștigătorul concursului de design grafic, organizat în vederea selectării biletului unic pentru cele trei muzee din municipiu aflate în subordinea Consiliului Județean (CJ) Timiș.

Din cele 22 de proiecte depuse, a fost declarat câștigător cel realizat de Spinochi Csilla-Cristina, cu 68 de puncte din totalul maxim de 100 de puncte. 

Jurizarea a fost organizată în sistem digital, la distanță, de către Muzeul Național de Artă Timișoara, iar juriul a fost format din opt persoane: două cadre didactice ale programului de studii Design, al Facultății de Arte și Design, Universitatea de Vest Timișoara (prof. univ. dr. Camil Mihăescu și conf. univ. dr. Eduard Jakabhazi), două cadre didactice ale programului de studii Grafică (prof. univ. dr. Adriana Lucaciu și conf. univ. dr. Remus Rotaru), un reprezentant pe comunicare al CJ Timiș (Loredana Lungu), trei manageri de muzee (Muzeul Satului Bănățean - Dan Radosav, Muzeul Național al Banatului - Claudiu Ilaș, Muzeul Național de Artă Timișoara- Filip Adrian Petcu). 

Conform autorităților, prețul unui bilet va fi de aproximativ 20 de lei iar acesta ar putea fi pus la vânzare din toamna acestui an. (C.B.)