După aniversarea celor 40 ani de la apariția primei ediții a revistei „Helion” și participarea la cea de-a XLII-a ediție a RomCon-ului, Clubul de Arte S.F. și F. al Casei de Cultură a Municipiului Timișoara revine la reunirile interne.
Vineri, 23 aprilie, cu începere de la ora 18, președintele clubului „Helion”, scriitorul și muzicianul timișorean Adrian Chifu, prezintă un nou moment al creației sale. Este vorba despre un nou album, album intitulat „Ghilead Angh Garna” cu muzică ce se încadrează stilului „Dark ambient” (un subgen al muzicii ambient), dar și despre o nouă povestire, „Chronogliders : Disoluţia Timpului”.
Așadar, participanții la această nouă reunire a clubului sunt invitați să guste din plin întrepătrunderea celor două arte, literatura și muzica, așa cum le percepe Adrian Chifu, cu ritmuri discordante și prevestitoare, chiar amenințătoare pentru un timp aflat în decădere, descompunere și degradare.
La reunirea clubului se folosește aplicația Zoom, participanții sunt invitați să afle datele de acces, prin mesaj pe email la adresele Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pe mesaj privat la www.facebook.com/helion.sfclub.

Cornel Searcin
Foto: afiș, reunire Helion, realizat de Adrian Chifu