Vineri, 20 noiembrie 2020, cu începere de la ora 18, Clubul „Helion” sună adunarea în lumea virtuală, pentru o nouă reunire plină de activitate literară.
Astfel, cei prezenți pe Zoom, la cea de-a doua ședință a „helioniștilor” din luna noiembrie, vor putea citi, alături de Mihai Mariș, povestirea scrisă chiar de el, „Cimitirul săbiilor”. Povestirea face parte dintr-un proiect pe care Mihai Mariș l-a intitulat „30în30”. Acest proiect a însemnat, anul trecut, 30 de povești scrise și publicate în 30 de zile.
Pentru că autorul și-a dorit ca aceste povești să fie mai bine gândite, astfel încât să fie în conexiune una cu alta, anul acesta proiectul și-a schimbat denumirea, „30 de povești publicate în 30 de zile”, Mihai lucrând acum la realizarea acestor povești.
Tematica proiectului de anul acesta este una fantasy, toate poveștile având loc în același univers, iar povestea din timpul reunirii „Helion”, „Cimitirul săbiilor”, este una dintre cele 30 de povești scurte.
Pentru logare pe platforma Zoom, datele de acces pot fi accesate prin solicitare pe e-mail-ul Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau mesaj la oricare dintre organizatori.

Cornel Seracin
Foto: afișul evenimentului realizat de Adrian Chifu