Noaptea Albă a Galeriilor revine cu o ediție specială, extinsă pe durata unui întreg weekend. Astfel, în zilele de 2, 3 și 4 octombrie, între orele 18 - 24, timișorenii sunt invitați să descopere cultura contemporană din orașul lor. 

Evenimentul va avea loc în 18 locații, pe care le puteți afla prin accesarea linkului https://noapteagaleriilor.ro/ro/2020/timișoara

Noaptea Albă a Galeriilor se va desfășura în concordanță cu normele de siguranta transmise de Ministerul Culturii prin Ordinul nr. 3.142 din 31 august 2020 pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii. Participarea la evenimentul Noaptea Albă a Galeriilor presupune luarea la cunoştinţă şi respectarea acestor reglementări și asumarea riscurilor ce rezultă în urma participării la eveniment de către toţi cei implicați: public, organizatori, participanți.

Noaptea Albă a Galeriilor este un eveniment inițiat în 2007 la București, de către Asociația Ephemair și dezvoltat în orașe din România în parteneriat cu organizații locale.

Partenerul oficial Noaptea Albă a Galeriilor Timișoara este Fundația Art Encounters. (I.N.)